FLIM Stockholm at Art’s Birthday 2012

2630756_1200_1200

FLIM will be a part of next years Art’s Birthday celebration at Södra Teatern, Stockholm together with many great artists and performers.

Kliin (DJ)

Kliin (Kristoffer Karlsson, född i Bydgoszcz, Polen) är en dj, vj och klubbarrangör inom den svenska ambient och elektronikascenen. Sen mitten av 90-talet har han organiserat en rad olika events varav den senaste kreationen fLIM Stockholm är mest känd. Med ett namn lånat från en Aphex Twin låt har fLIM blivit ett säkert kort förentusiaster av elektronisk musik.

Ludvig Elblaus (LIVE)

På Art’s Birthday 2013 kommer Ludvig Elblaus presentera en ny version av det live-instrument han använde på fLIM på Nordic Light 2011. Det är fältinspelningar och inspelningar av analog modularsynth som manipuleras live i specialskriven mjukvara för att skapa bastung och brusig techno med tydliga dubinfluenser.

Combinetor (DJ)

Combinetor (Sergei Prasalovich, född i Minsk, Vitryssland) brinner för elektronisk musik. I sin hemstad var han medarrangör till flera festivaler och en del av den snabbt växande elektroniska musikscenen. Efter att ha permanent flyttat till Sverige så sprider han nu sin syn på electronica till massorna.

Hanna Kihlander / Knivflickan (DJ)

Hanna har spelat skivor sedan drygt tio år tillbaka, och har genom åren gjort sig känd med sin lugna melodiösa men samtidigt vassa electronica. Hon har arrangerat ett antal klubbar i Stockholm genom åren och har ofta setts spela tillsammans med The Knife och Ebb. Hanna ingår i redaktionen för Elektroniskt i P2.