FLIM – 0-visionen LIVE, DJs: Roll The Dice, Björn Berglund, Visuals by Dejakru

fLiM_261108_eflyer_500px

Då var det dags för säsongens andra kväll. Den här gången bjöd vi in Stockholm-baserade duon 0-visionen som kommer spela LIVE med alla sina fina synthar och Roll The Dice ställer sig bakom skivspelarna hela kvällen. Björn Berglund inleder kvällen med lite dubiga rytmer första timmen. Dejakru står för det visuella den här gången.

Som vanligt är det gratis inträde!

Eftersom Stockholms Filmfestival kommer vara i full gång den veckan, och Nordic Light samarbetar med festivalen så får alla som har Stockholm Filmfestivals medlemskort, reducerade priser i baren!
Bra va? Vi kommer även ha utlottning av 10st festivalkort.

LIVE:
0-VISIONEN

0-visionen är Kristofer Ulfves och Olof Liliengren som båda strävar efter den perfekta hybriden av människa/maskin-musik. Genom att kombinera gamla elektroniska instrument med ny inspelningsteknik skapar de ljudvärldar som klingar ömsom elektroniskt ödsligt, ömsom jazzigt varmt med ekon ifrån såväl Miles Davis och Underground Resistance som Bo Hansson och Warp.

Guest DJs:
ROLL THE DICE

Roll The Dice kommer att släppa en platta senare i vår och förhoppningsvis gör en live-spelning på fLiM senare. Vi kunde inte vänta och därför bjöd in killarna som kvällens gäst-DJs. De har bl a utlovad att spela gammal elektronika. Kolla in deras myspace för att få en försmak av det som redan verkar bli ett grymt album att se fram emot.

Visuals:
DEJAKRU

Venue: Nordic Light Hotel