FLIM – Håkan Lidbo + Visuals by Vidiots

fLiM_260308_eflyer
26 MARS – HÅKAN LIDBO | VJs: VIDIOTS

Håkan Lidbo DJ:ar på FLIM @ Nordic Light samtidigt som radioprogrammet Ström återvänder i Sveriges Radio P2.

Samtidigt som Håkan Lidbo DJ:ar på FLIM sprakar Strömkretsarna igång i Sveriges Radio P2, närmare bestämt klockan 21.30 den 26 mars.

Sedan fräser det varje onsdagkväll i tio veckor framåt. För trogna FLIM-besökare sänds programmet i repris varje torsdag klockan 12.30 – och det går också att lyssna i efterhand på nätet: www.sr.se/p2/strom.

Ströms programledare är techno-/elektronikaproducenten Andreas Tilliander. I redaktionen ingår också den lika välkände techno-/schlager-/konstmusikproducenten Håkan Lidbo och journalisten Mats Almegård. Ny redaktionsmedlem för året är genus-/musikforskaren och DJ:n Anna Gavanas.

Radioprogrammet Ström i Sveriges Radio P2, har fått mycket medialt utrymme de senaste åren, faktiskt mer än något annat radioprogram. Framförallt genom de olika musikaliska projekt som är en del av programinnehållet. Efter succéer med remixade pausfåglar och ny musik för landssorg lanseras ett nytt spännande projekt. Tio av landets främsta elektronikaartister har fått i uppdrag att tolka jorden och människan musikaliskt. Slutresultatet sänds i Ström i P2 – och kommer också att sändas ut i rymden – så att främmande civilisationer får en förklaring till vilka vi människor är. Bland de medverkande artisterna märks bland andra Olof Dreijer från The Knife.

Håkan Lidbo är rymdinslagsproducent i Ström. Han har släppt mer än 170 skivor, allt ifrån obegriplig knasterminimalism på Mille Plateaux till låtar till melodifestivalen. Han har remixat och producerat artister som Fatboy Slim och hans egna idoler Yello. På fLiM bjuder han på ett DJ-set där han blandar sin egen och andras musik.

More info:
http://www.container.to/
http://sr.se/p2/strom
http://vidiots.se/

Venue: Nordic Light Hotel