FLIM – Mokira (Type), Skare (Glacial Movements), DJ: Combinetor, Visuals by Vidiots

fLiM_080409_eflyer_500px
LIVE:
MOKIRA (Type)

Mokira (Andreas Tilliander) släpper sitt andra album “Persona” på labeln Type den 20e april. Det är fem år sen Mokiras första album kom ut.
Den 8 april kommer vi få höra en av Sveriges finaste ambient/elektronika artister LIVE på fLiM då Mokira gör ett av få liveuppträdanden hos oss. Missa inte det!
http://www.typerecords.com/

LIVE:
SKARE (Glacial Movements)

Skare är ett hårt övre skikt på ett snötäcke som bildas när ytskiktet tinar, genom direkt solljus eller varm luft, och sedan fryser igen. Men det är också ett samarbete mellan Mathias Josefson, Fredrik Olofsson och Per Åhlund. Medlemmarna i Skare är alla fascinerade av cirkulationen av vatten, snö och is. Den metamorfos från gas till flytande vätska till snö till is, men framför allt ljudet av denna ständigt pågående cirkel. Med nyligen släppta albumet Solstice City på Glacial Movements Records kommer Skare spela LIVE på fLiM den 8 april.

Guest DJ:
COMBINETOR

Projektet Combinetor ägnas åt att blanda färger och ljud, bilder och ord, årstider och sinnesstämningar, drömmar och minnen. Combinetor’s dj set på fLiM kommer att vara fylld med lite extra färskhet och lekfullhet av årstidsförändringar, ibland fallandes nerför strömmar av melankolisk poesi och kyliga ljud skulpturer.
http://www.combi.zavodkubik.org/

Visuals:
VIDIOTS

Ett av Sveriges grymmaste VJ crews Vidiots ( Johan Holm, Leon Martinsen och Christoffer Höring ) gästar återigen fLiM för att genom sina originella och banbrytande idéer och visuals skapa en unik visuell upplevelse i lobbyn på Nordic Light Hotel.
http://www.vjunion.se/vjs-crews/crews/vidiots/

 

Venue: Nordic Light Hotel